Hoofdtechnieker in dagdienst

Vacature werd geplaatst op 28 sep 2020
Hoofdtechnieker in dagdienst

Cast Iron NV te Beerse is een stabiele en succesvolle ijzergieterij actief in een nichemarkt. Binnen deze markt erkent de industrie ons als marktleider. Cast Iron levert hoogwaardig gietwerk voor gerenommeerde internationale klanten actief in sectoren zoals compressoren, busbouw, windenergie, transmissie, propulsie, landbouwmachines en elektromotoren. Van lokale gieterij specifiek voor de Antwerpse haven tot een bloeiend familiebedrijf gericht op industriële wereldspelers, dat is de evolutie die Cast Iron de voorbije generaties heeft doorgemaakt. Vandaag kiezen we ervoor om deze lijn door te trekken en onze organisatie verder uit te bouwen en te professionaliseren. Onze vlakke structuur is gericht op snelle en directe communicatie. Taken zijn duidelijk verdeeld en verantwoordelijkheden afgelijnd. Samen streven we naar de realisatie van zowel persoonlijke als bedrijfsdoelstellingen. Onze visie is gericht op de lange termijn waarbij we duurzame relaties met onze mensen, klanten en leveranciers vooropstellen. We nemen maximaal de zorgen van onze klanten weg en maken zo van gietwerk aankopen een leuke ervaring. Omdat we allen anders zijn streven we steeds naar de beste verhouding tussen werk en leven, ervaring en ambitie, veiligheid en efficiëntie maar vooral naar een aangename werkplek.

Hoofdtechnieker in dagdienst

Je bent verantwoordelijk voor het machinepark, en zorgt ervoor dat het productieproces zo vlot mogelijk verloopt. Bij een stilstand, is de zoektocht naar de oozaak van de storing prioritair. Wanneer grote geplande interventies zich aanbieden, werk je samen met een technische collega of onderaannemers aan de oplossing. Het werkterrein is on site te Beerse.

Jobinhoud:

  • Het uitvoeren van preventief onderhoud op de installaties volgens het onderhoudsschema
  • Werken met mechanica, elektriciteit, perslucht, PLC en in beperkte mate pneumatica
  • Het opsporen en herstellen van fouten bij pannes / storingen
  • Periodieke inspecties uitvoeren op essentiële machines
  • Technische vergaderingen met leveranciers

Profiel:

  • Uitgebreide kennis van mechanisch onderhoud
  • Basiskennis van elektrisch onderhoud en perslucht
  • De capaciteit om prioriteiten te stellen en specifieke procedures op te volgen
  • Interesse om kwaliteit na te streven en te verbeteren
  • Verantwoordelijkheidsgevoel om beslissingen te maken
  • Interesse in een voltijdse job in dagdienst

  Zin om te leren van onze jarenlange ervaring

www.castiron.be

solliciteer voor deze job

Spreekt deze functie je aan en heb je zin om zowel jezelf als onze organisatie verder te ontplooien? Kom dan ons team versterken zodat we samen verder kunnen groeien! Stuur nu je CV naar sander.van.schoonhoven@castiron.be, of contacteer mij op +32 473 78 29 28. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld. Binnen de werkdag hoor je of we met jou rond de tafel willen zitten.

Deel deze job!
Bekijk ook ..