HR Consultant

Vacature werd geplaatst op 16 dec 2019
HR Consultant

Goelen & Gaukema HR Partners, gevestigd te Vosselaar (bij Turnhout), is als HR-adviesbureau sterk verankerd in de Kempen. Sinds 1994 bouwden we met heel wat lokale KMO’s en grotere ondernemingen, in zowel de profit, non-profit als openbare sector, een stabiele vertrouwensrelatie uit als HR-business partner. Werving- en selectieprojecten, Assessment & Development Centers, HR-projecten en Coaching zijn onze specialisatie. Mee ondernemen met onze klanten daar staan we voor, zowel strategisch als praktisch. Steeds met de focus op kwaliteit: professioneel, grondig en geëngageerd. Benieuwd naar meer? Neem alvast een kijkje op www.goelen.be Om onze groei te versterken, verwelkomt ons team van 6 ervaren professionals graag een nieuwe collega (m/v): oelen & Gaukema HR Partners, gevestigd te Vosselaar (bij Turnhout), is als HR-adviesbureau sterk verankerd in de Kempen. Sinds 1994 bouwden we met heel wat lokale KMO’s en grotere ondernemingen, in zowel de profit, non-profit als openbare sector, een stabiele vertrouwensrelatie uit als HR-business partner. Werving- en selectieprojecten, Assessment & Development Centers, HR-projecten en Coaching zijn onze specialisatie. Mee ondernemen met onze klanten daar staan we voor, zowel strategisch als praktisch. Steeds met de focus op kwaliteit: professioneel, grondig en geëngageerd.

Benieuwd naar meer? Neem alvast een kijkje op www.goelen.be

Om onze groei te versterken, verwelkomt ons team van 6 ervaren professionals graag een nieuwe collega (m/v):


HR CONSULTANT

Werving & Selectie


Functie

Samen met je collega’s, neem je werving- en selectieprojectenvan A tot Z in handen neemt. Wij werken hierbij niet‘no cure no pay’! Dit betekent dat je vanuit een nauwe samenwerking met de opdrachtgever 1-1 campagnes op maat uitwerkt. Ook ga je via gepaste kanalen (database, LinkedIn, …) actief op zoek naar de juiste kandidaat en faciliteer je het ganse traject (gesprekken, selecties, screening, …). Het merendeel voor functies op directie-, management- en bediendenniveau. Je werkt nauw samen met je collega’s en versterkt de goede relaties met onze klanten door je service en expertise.

Afhankelijk van je ambitie en eigen interesses, is de mogelijkheid aanwezig om op termijn mee je schouders te zetten onder onze assessments en development centers en andere HR-projecten.

Profiel

Wij kijken uit naar een master (psychologie, communicatie, T.E.W., HRM, … ) met bij voorkeur een eerste relevante ervaring in werving en selectie of HRM. Als geboren adviseurbegrijp je de ambities van je klanten en vind je daarbij passende oplossingen. Je bent een luistervaardig, maar ook kritischinterviewer met een goede mensenkennis. Je beschikt over sterke schrijfvaardigheden! Je bent een zelfstandige en initiatiefrijke collega, met humoren aandacht voor kwaliteit en overzicht, ook in drukke omstandigheden.

Aanbod

Je werkt aan uitdagende projecten bij erg diverse bedrijven en organisaties in de KempenenNoord-Limburg. Hierdoor biedt elke dag weer wat nieuws en kan je als ware HR-expert je allround vaardigheden en inzichten verder ontplooien. Teamwork staat bij ons voorop. Veelvuldig overleg, ruimte voor eigen input en een no nonsens, hands on aanpak typeren onze manier van werken. Een sterk samenhorigheidsgevoel, ervaren professionals en een mature werkomgeving vormen dan weer de basis van onze cultuur en succes. We streven naar een goede work-life balans in een filevrije omgeving, zowel voltijds als 4/5 is bespreekbaar.


solliciteer voor deze job

Interesse?

Stuur dan je kandidatuur naar pieter@goelen.bet.a.v. Pieter Gaukema. Voor meer informatie kan je ons contacteren op 014 61 57 87. Discretie wordt verzekerd!  

Deel deze job!
Bekijk ook ..