MEDEWERKER OMGEVING

Vacature werd geplaatst op 26 apr 2021
MEDEWERKER OMGEVING

MEDEWERKER OMGEVING C1-C3 met een contract van onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (38/38 uur), met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

BEKNOPTE FUNCTIEBESCHRIJVING

Als medewerker omgeving werk je onder leiding van de omgevingsambtenaar. In het kader van de omgevingsvergunning sta je mee in voor voorbereidende taken, opvolging van stedenbouwkundige dossiers, briefwisseling en andere administratieve taken eigen aan de dienst omgeving.

PROFIEL

De functie beoogt een kwaliteitsvolle dienstverlening en vereist een duidelijke zin voor precisie, een grote betrokkenheid bij het werk, loyauteit en discretie. Verder ben je klantvriendelijk, wat zich uit in een correcte, heldere communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, en kun je vlot wijzigende regels en voorschriften aanleren en deze juist interpreteren.

VERDERE INFORMATIE

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs. 

Je dient te slagen voor de voorziene selectieprocedure. Ervaring in een gelijkaardige functie is geen vereiste, maar wel een pluspunt.

Een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. kan worden opgevraagd bij de personeelsdienst.

solliciteer voor deze job

HEB JE INTERESSE VOOR DEZE UITDAGENDE JOB?

Om een geldige kandidatuur in te dienen en bijgevolg te kunnen deelnemen aan de selectie, bezorg je je sollicitatiebrief en cv, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma aan de personeelsdienst uiterlijk op 18 mei 2021.

Verstuur je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geef deze af tegen ontvangstbewijs aan het lokaal bestuur, t.a.v. de dienst personeel, Molenstraat 5 te Rijkevorsel.

Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen bij de personeelsdienst.

Meer info:

03 340 00 13 (14)
personeel@rijkevorsel.be

www.rijkevorsel.be/vacatures

Deel deze job!
Bekijk ook ..