Medewerkers

Vacature werd geplaatst op 15 sep 2020
Medewerkers

Kela werd in 1941 opgericht als een Belgische familiale onderneming. We hebben een deskundige expertise opgebouwd in elk aspect van het op de markt brengen van farmaceutische producten en voedingssupplementen. Onze ervaring komt voort uit goed gerichte aanwervingen en een organisch wervingsbeleid om deskundige teams op te bouwen in elk gebied van R&D, productie, wereldwijde registraties, marketing, verkoop en export. Onze teams ontwikkelen en verbeteren farmaceutische producten die tegemoetkomen aan de vereisten van verschillende diersoorten en de landbouwuitdagingen in de wereldwijde dierengezondheid. Onze humane gezondheidsportfolio is gericht op het bedienen van de Belgische en de Luxemburgse markt en wordt steeds meer toegespitst op foliumzuurhoudende specialiteiten.

Voor onze afdeling Operations en voor ons QC labo hebben we momenteel volgende vacatures:

Productie- en procesoperatoren (Pharma)

Als productie- of procesoperator word je ingeschakeld in het hart van onze organisatie en neem je actief deel aan productie- of verpakkingsactiviteiten. Aandacht voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne is een absolute vereiste en een scheikundige opleiding of ervaring is een pluspunt. We hebben zowel mogelijkheden voor operationele functies als voor operatoren met leidinggevende ervaring. 


QC Analyst Analytical Lab (Pharma) 

Als QC Analyst Analytical Lab maak je deel uit van een enthousiast team dat instaat voor het uitvoeren van release testen op afgewerkte geneesmiddelen of grondstoffen, waarbij je rapporteert aan de Laboratory Supervisor – Analytical Lab.

QC Lab Expert (Pharma)

In deze uitdagende rol sta je in voor het implementeren en verder optimaliseren van de kwaliteit in het QC labo, met als doel ervoor te zorgen dat Kela kwaliteitsvolle producten produceert en vrijgeeft. Je bent een ervaren expert en wenst die kennis te benutten voor de coaching en ontwikkeling van onze QC laboranten bij problemen en OOS.

QC Supervisor Labo Microbiologie

Als QC Supervisor Microbiologisch labo maak je deel uit van een enthousiast team en rapporteer je aan de QC Manager. Je bent verantwoordelijk voor de leiding over een team van laboranten en staat hierbij in voor de planning, coördinatie en opvolging van de operationele werkzaamheden.

Werken bij Kela

Kela’s relevantie voor klanten en patiënten start bij het kruispunt waar onze historische ervaring samenvloeit met het huidig talent van onze mensen. We zoeken mensen die gepassioneerd zijn door gezondheid, nieuwsgierig naar wat komt en fier om Kela te zijn. Als je enthousiast bent om deel uit te maken van een resultaatgerichte organisatie, waar teamwork vanzelfsprekend is en als je iemand bent die graag verder denkt, dan hoor je thuis bij ons.

Voor meer info over deze vacatures en Kela in het algemeen verwijzen we jullie graag door naar onze company website: https://www.kela.health/nl/werken-bij-kela/

solliciteer voor deze job

Solliciteren kan naar hr@kela.health

Deel deze job!
Bekijk ook ..