Plaatsingsverantwoordelijke parketvloeren

Vacature werd geplaatst op 16 jan 2020
Plaatsingsverantwoordelijke parketvloeren

NOBEL FLOORING is een familiale onderneming die massieve en samengestelde eikenhouten parketvloeren produceert. Zes generaties ervaring in schrijnwerkerij en een gedreven topteam vormen de basis voor een stabiele organisatie die natuurlijke producten aflevert van de beste kwaliteit. In ons atelier in Minderhout worden stijlvolle houtproducten milieubewust vervaardigd op maat van zowel particuliere als professionele klanten in binnen- en buitenland.

OM ONS TEAM TE VERSTERKEN, ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE:

Plaatsingsverantwoordelijke parketvloeren


Functie:

Als centrale spil in onze organisatie neem je de uitvoering van onze plaatsingen onder je hoede. Je stuurt ons gedreven plaatsingsteam aan en fungeert als aanspreekpunt voor klanten en onderaannemers. Als geboren people manager en organisator creëer je zo een positieve werksfeer en zorg je ook voor goede afspraken en een efficiënt verloop van de werken. Je werkt in nauw overleg met onze opmeter, planner en zaakvoerder waarbij ook zij kunnen rekenen op je sturing en oplossingsgerichte aanpak. Daarnaast sta je in voor een correcte administratieve opvolging van onze projecten: nacalculaties, facturen nakijken, opvolgen van meerwerken, …


Profiel:

  • Naast een bachelor werk- en denkniveau, heb je positieve werkervaringen opgebouwd en met het sturen van teams in een klantgerichte setting. • Interesse in en/of affiniteit met houtbewerking, (interieur)bouw of aanverwante is een sterk pluspunt.
  • Op communicatief en organisatorisch vlak sta je sterk in je schoenen.
  • Een hands-on attitude, gezonde assertiviteit en oplossingsgerichte aanpak typeren je manier van werken.
  • Je bent sociaalvaardig, betrouwbaar en neemt initiatief. Zowel klanten als teams zien jou dan ook als een betrouwbare partner/collega.
  • Je getuigt van een flexibele attitude en werkt vlot met Office-pakketten.

Aanbod:

Wij verwelkomen je graag in ons hedendaags en hartelijk familiebedrijf. Onze groep van leuke collega’s staat garant voor teamwerk en een no-nonsense aanpak. Afwisseling, verantwoordelijkheid en inspraak zijn gegarandeerd. Uiteraard gaan jouw diverse verantwoordelijkheden gepaard met een passend verloningspakket.

solliciteer voor deze job

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@goelen.be, t.a.v. Gert- Jan Claessen van Goelen & Gaukema HR Partners. Je kan rekenen op onze discretie.

Deel deze job!
Bekijk ook ..
Wij sluiten onze kantoren tot en met 5 april wegens het coronavirus.