PLOEGBAAS GEBOUWEN

Vacature werd geplaatst op 7 feb 2020
PLOEGBAAS GEBOUWEN

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie een beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een (m/v):

PLOEGBAAS GEBOUWEN

(niveau C1-C2-C3)
contract onbepaalde duur – 38/38° – aanleg wervingsreserve – 2 jaar

Functie

De ploegbaas gebouwen is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het team dat instaat voor het onderhoud en de herstellingen van het gebouwenpatrimonium van de stad Hoogstraten. Hij stelt de organisatie, de materiële voorzieningen en de kwaliteitscontrole van het team op punt en werkt mee op het terrein in het realiseren van de doelstellingen. Hij heeft een nauw contact met de andere teams van de afdeling stadspatrimonium in het gezamenlijk nastreven van een kwaliteitsvol resultaat. Daarbij is een goede samenwerking met de ploegbaas wegen, de ploegbaas groen en de twee diensthoofden schoonmaak essentieel. De ploegbaas gebouwen is verantwoordelijk voor de conditiemeting van de gebouwen die eigendom zijn of vallen onder de werking van de stad Hoogstraten. Van daaruit zet hij de nodige stappen voor zowel preventief als correctief onderhoud. Hij garandeert dat er snel en oplossingsgericht wordt opgetreden bij technische mankementen en defecten. Hij staat in voor de documentatie van alle uitgevoerde taken en de verwerking ervan in een ondersteunende softwaretoepassing die ook het latere beheer ervan faciliteert.

Profiel

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig.

Aanvullende voorwaarden

In het bezit zijn van een rijbewijs B.

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 3 maart 2020 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst HRM Vrijheid 149 2320 Hoogstratensolliciteer voor deze job

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

Deel deze job!
Bekijk ook ..