POLISBEHEERDER - KLANTENADVISEUR LEVEN (m/v/x)

Vacature werd geplaatst op 22 apr 2021
POLISBEHEERDER - KLANTENADVISEUR LEVEN (m/v/x)

Aertsen & Partners is een verzekeringsadviseur met kantoren in Loenhout, Hoogstraten en Brecht, die zoekt naar de beste oplossing op maat van de klant. Vertrouwen en een lange termijnvisie staan hierbij centraal.

Ben jij de expert (in spe) die wij zoeken om ons team te versterken?

Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van alle soorten spaar- en levensverzekeringscontracten, van opmaak offerte tot nieuwe polis. Je gaat op zoek naar die polissen en voorwaarden die het best aansluiten bij de behoeften van onze klanten (particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers en KMO’s). Je werkt hiervoor nauw samen met je collega polisbeheerder-klantenadviseur leven, en ook met je andere collega’s (polisbeheerders en relatiebeheerders).

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent leergierig en organisatorisch sterk. Je werkt graag zelfstandig, maar je bent ook een ploegspeler. Je bent punctueel en streeft naar kwaliteit. Iedereen kent je als een gedreven en positief ingesteld iemand. Je bent fl exibel en denkt steeds oplossings- en klantgericht. Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma Financie- en Verzekeringswezen en/of je hebt ervaring in de (levens-)verzekeringssector. Wonen in de omgeving is een pluspunt. Goesting in de job een must.

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden je een aantrekkelijk verloningspakket met functiegerichte opleidingen. En je vindt bij ons vooral een boeiende job, in een team van jonge, gedreven mensen, waarbij geen dag dezelfde is.

Benieuwd naar je nieuwe collega’s?

Ga alvast eens kijken op onze website : www.aertsen.be

solliciteer voor deze job

Interesse?

Stuur een mail met je CV en motivatie naar hans.huybrechts@aertsen.be of bel op het nr. 03 270 76 32

Deel deze job!
Bekijk ook ..