Polisbeheerder - Klantenadviseur (m/v)

Vacature werd geplaatst op 13 sep 2019
Polisbeheerder - Klantenadviseur (m/v)

Aertsen & Partners is een verzekeringsadviseur, met kantoren in Loenhout, Hoogstraten en Brecht. Al meer dan 45 jaar zijn wij met een team van ondertussen 45 mensen steeds op zoek naar de beste oplossing op maat van onze klanten. Vertrouwen en een lange termijnvisie staan hierbij centraal.

Ben jij het administratief-commercieel talent dat wij zoeken om ons team in Brecht te versterken?


POLISBEHEERDER - KLANTENADVISEUR (m/v)

Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van alle soorten verzekeringscontracten. Je gaat op zoek naar die polissen die het best aansluiten bij de behoeften van onze klanten (particulieren, zelfstandigen, vrije beroepers en KMO’s). Je overlegt rechtstreeks met de klant, en je onderhandelt ook met de verzekeraar over polisvoorwaarden en tarieven. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s polisbeheerders, en ook met je andere collega’s (relatiebeheerders en schadebeheerders).

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent punctueel, je streeft naar kwaliteit en je werkt graag zelfstandig en proactief. Je bent betrokken en klantgericht, en je bent een ploegspeler. Je beschikt over een diploma Financie- en Verzekeringswezen en/of je hebt enkele jaren ervaring in de verzekeringssector. Wonen in de omgeving is een pluspunt. Goesting in de job een must.

Wat kunnen wij je bieden?

Wij bieden je een aantrekkelijk verloningspakket met functiegerichte opleidingen. En we bieden je vooral een boeiende job aan, in een team van jonge, gedreven mensen, waarbij geen dag dezelfde is.

Benieuwd naar je nieuwe collega’s?

Ga alvast eens kijken op onze website: www.aertsen.be


www.aertsen.be

solliciteer voor deze job

Stuur een mail met je CV en motivatie naarhans.huybrechts@aertsen.be of bel op het nummer 03/270.76.32

Deel deze job!
Bekijk ook ..