Productie- en procesoperatoren

Vacature werd geplaatst op 10 dec 2019
Productie- en procesoperatoren

Kela werd in 1941 opgericht als een Belgische familiale onderneming. We hebben een deskundige expertise opgebouwd in elk aspect van het op de markt brengen van farmaceutische producten en voedingssupplementen. Onze ervaring komt voort uit goed gerichte aanwervingen en een organisch wervingsbeleid om deskundige teams op te bouwen in elk gebied van R&D, productie, wereldwijde registraties, marketing, verkoop en export. Onze teams ontwikkelen en verbeteren farmaceutische producten die tegemoetkomen aan de vereisten van verschillende diersoorten en de landbouwuitdagingen in de wereldwijde dierengezondheid. Onze humane gezondheidsportfolio is gericht op het bedienen van de Belgische en de Luxemburgse markt en wordt steeds meer toegespitst op foliumzuurhoudende specialiteiten.

Productie- en procesoperatoren

dagploeg, tweeploegenstelsel of vaste weeekendploeg

Als productie- of procesoperator word je ingeschakeld in het hart van onze organisatie en neem je actief deel aan productie- of verpakkingsactiviteiten. Je hebt bij voorkeur een scheikundige achtergrond en toont aandacht voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne.


Magazijnier/heftruckchauffeur met attest: dagploeg

Als magazijnier en heftruckchauffeur werk je actief mee aan alle activiteiten binnen onze magazijnomgeving en zorg je voor een optimaal stockbeheer. Verder sta je in voor het intern transport van goederen en grondstoffen met de heftruck of reachtruck.


Werken bij Kela

Kela’s relevantie voor klanten en patiënten start bij het kruispunt waar onze historische ervaring samenvloeit met het huidig talent van onze mensen. We zoeken mensen die gepassioneerd zijn door gezondheid, nieuwsgierig naar wat komt en fier om Kela te zijn. Als je enthousiast bent om deel uit te maken van een resultaatgerichte organisatie, waar teamwork vanzelfsprekend is en als je iemand bent die graag verder denkt, dan hoor je thuis bij ons.

Voor meer info over deze vacatures en Kela in het algemeen verwijzen we jullie graag door naar onze company website:

www.kela.health/nl/werken-bij-kela


solliciteer voor deze job

Solliciteren kan naar ronny.stans@kela.health

Deel deze job!
Bekijk ook ..