Projectvoorbereider/Calculator

Vacature werd geplaatst op 2 feb 2021
Projectvoorbereider/Calculator

Voor ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een technisch medewerker binnendienst, die interesse en/of kennis van beveiligingssystemen combineert met een commerciële feeling.U maakt van elke installatie een technisch dossier op en volgt de verschillende werven op. U werkt offertes uit voor verschillende soorten klanten. U bent het aanspreekpunt voor lopende werven binnen onze firma. Je kan een team van techniekers aansturen. In samenwerking met onze verkoopdienst kan u een beveiligingsconcept technisch uitwerken. U heeft een sterk technisch adviserende rol voor onze commerciële dienst. U ondersteunt onze supportmedewerker met kleine technische vragen van klanten over onze beveiligingssystemen.

Profiel:

  • U bent technisch onderlegd.
  • U weet van aanpakken en durft verantwoordelijkheid nemen.
  • U houdt van een afwisselend takenpakket.
  • Administratie schrikt u niet af.
  • U houdt van uitdaging en wil bijblijven met technische nieuwigheden.
  • U vindt het belangrijk om bij een team te horen en mee uw schouders onder een groeiend bedrijf te zetten.
  • Ervaring in de alarmsector en/of technische kennis is een pluspunt, maar zeker geen must.

Wij bieden:

Wij bieden u een boeiende job met veel variatie. U komt terecht in een vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke structuur en een leuk team, dat graag wordt uitgedaagd om samen het beste beveiligingsconcept te creëren voor de klant.

Bovendien zorgen wij voor de nodige opleidingen zodat u steeds op de hoogte bent van de laatste nieuwigheden op de markt.

Als verloning geven wij een competitief salaris en de nodige extra legale voordelen om u bij uw functie te ondersteunen.

solliciteer voor deze job

Heeft u interesse in deze functie?

Stuur uw motivatiebrief en CV door naar Leen@jacobsbeveiliging.be

Deel deze job!
Bekijk ook ..