SPORTPROMOTOR (M/V)

Vacature werd geplaatst op 22 apr 2021
SPORTPROMOTOR (M/V)

LOKAAL BESTUUR WUUSTWEZEL
Deeltijds (50%) – Contractueel - Vervanging - Niveau B1-B3

Wat houdt de functie juist in?

Als sportpromotor sta je in voor het stimuleren en verhogen van de sportparticipatie binnen de gemeente.

Wie komt in aanmerking?

Je bent een creatieve duizendpoot die zijn/haar werk goed kan organiseren. Je bent administratief sterk, maar ook communicatief en je weet de doelgroep te motiveren. Je bent een klantvriendelijke en hulpvaardige collega die goed kan samenwerken. Je bent stressbestendig, flexibel en in het bezit van het gevraagde diploma en desgevallend de gevraagde beroepservaring.

Wat bieden wij jou aan?

Wij bieden je werk in een mooie, groene werkomgeving. Je komt terecht in een hartelijk team met fijne collega’s. Bovenop je loon krijg je maaltijdcheques, fietsvergoeding en een hospitalisatieverzekering (na 1 jaar). Nuttige ervaring wordt meegerekend om je loon te bepalen.

Selectieproeven

De selectieproeven vinden plaats op 17 mei en/of 18 mei 2021.

Wervingsreserve

Alle geslaagde kandidaten die niet onmiddellijk worden aangesteld, worden in een wervingsreserve opgenomen voor een duurtijd van 3 jaar

Meer info: De volledige aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en het examenprogramma zijn terug te vinden op www.wuustwezel.be of te bekomen op de personeelsdienst, personeel@wuustwezel.be

solliciteer voor deze job

Interesse in deze boeiende uitdaging?

Kom jij ons team versterken? Solliciteren kan door je brief, cv, een uittreksel uit het strafregister, een kopie van je diploma en desgevallend de gevraagde tewerkstellingsattesten te bezorgen aan de personeelsdienst: personeel@wuustwezel.be of Bredabaan 735, 2990 Wuustwezel, uiterlijk 6 mei 2021.

Deel deze job!
Bekijk ook ..