TECHNISCH ASSISTENT GROEN (niveau

Vacature werd geplaatst op 7 feb 2020
TECHNISCH ASSISTENT GROEN (niveau

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie een beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een (m/v):

TECHNISCH ASSISTENT GROEN

(niveau D1-D2-D3) contract onbepaalde duur – 38/38° – aanleg wervingsreserve – 2 jaar

Functie

De technisch assistent groen is een vakman die instaat voor de goede uitvoering van de groenaanleg en het groenonderhoud in de gemeente. De technisch assistent is de trekkende kracht van de ploeg op het terrein. De technisch assistent groen zorgt voor een kwaliteitsvol resultaat van de groenaanleg en het groenonderhoud en draagt zo bij aan het welzijn en welbevinden van klanten, medewerkers en burgers.

Profiel

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig.

Aanvullende voorwaarden

Bereid zijn om flexibel te werken (occasioneel avond- en weekendwerk).

Aanbod

We bieden je een boeiende voltijdse job in contractueel dienstverband. Verloning volgens wettelijk barema, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, opbouw 2de pensioenpijler en fietsvergoeding. De aanvangswedde voor de functie van ploegbaas gebouwen bedraagt 1 927 euro bruto per maand. De aanvangswedde voor de functie van technisch assistent groen bedraagt 1 892 euro bruto per maand. Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 3 maart 2020 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst HRM Vrijheid 149 2320 Hoogstratensolliciteer voor deze job

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

Deel deze job!
Bekijk ook ..