Technisch beambte wegen

Vacature werd geplaatst op 1 jun 2021
Technisch beambte wegen

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers. Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een (m/v): technisch beambte wegen

  • Voltijds – niveau E1-E2-E3
  • Contractueel – onbepaalde duur
  • Aanleg wervingsreserve 2 jaar

Functie

Als technisch beambte in de ploeg wegen bied je ondersteuning bij bestratingswerken en allerhande bouwwerken. Verder help je de ploeg wegen bij allerhande werken op het openbaar domein en bij de uitvoering van logistieke taken. Je werkt mee aan een kwaliteitsvol resultaat van de werkzaamheden en draagt zo bij aan het welzijn en welbevinden van klanten, medewerkers en burgers.

Profiel

  • je hebt een basiskennis van bestrating en bouwwerken, een algemene technische handigheid en kennis van ergonomie en veiligheid;
  • je kan fysieke arbeid verrichten.

Aanvullende voorwaarden

Bereid zijn tot avond- en weekendwerk (beperkt).

Aanbod

We bieden je een boeiende voltijdse job in contractueel dienstverband. Verloning volgens wettelijk barema, haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, opbouw 2de pensioenpijler en etsvergoeding. De aanvangswedde bedraagt 1.922 euro bruto per maand. Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).

Selectieprogramma

Op vrijdagnamiddag 18 juni 2021 zal de praktische proef en het mondeling gedeelte doorgaan. Je dient je deze halve dag te kunnen vrijmaken.

Meer info

Meer informatie over de selectieprocedure, de functie of aanwervingsvoorwaarden vind je op www.hoogstraten.be/vacatures.

solliciteer voor deze job

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 8 juni 2021 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar jobs@hoogstraten.be of op te sturen naar:

Dienst HRM
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten

Deel deze job!
Bekijk ook ..