Werfleider

Vacature werd geplaatst op 14 aug 2020
Werfleider

Krijnen te Malle is een familiebedrijf. Onze onderneming mocht op 30/09/2018 al 55 kaarsjes uitblazen. In meer dan een halve eeuw evolueerde Krijnen van een keukenbouwer tot een specialist in alle interieurschrijnwerk. Niet enkel keukens, maar ook badkamers, tv-kasten, dressings, lambriseringen en alle ander maatwerk zijn bij ons te verkrijgen. Krijnen te Malle onderscheidt zich door te luisteren naar de klant. We komen tot het gewenste resultaat door mee te denken en voorstellen te doen, dit allemaal binnen de noden, wensen en budget van de klant.

Ter versterking van onze groei zijn we op zoek naar medewerkers voor volgende vacature:

Werfleider interieur renovatie

Voor onze afdeling interieur renovatie zijn we op zoek naar een werfleider om ons team te versterken. Als werfleider sta je in voor het organiseren, leiden en coördineren van meerdere keuken – en badkamerrenovaties. Je waarborgt de kwalitatieve uitvoering van een werf binnen het vooropgestelde tijdsbestek. Daarnaast neem je ook de leiding waarbij je jouw collega’s helpt in hun zoektocht naar oplossingen, steunt waar nodig en jouw kennis met hen deelt. Je werkt samen met de verantwoordelijke van de planning, de collega werfleiders en de collega aankoop voor het tijdig plaatsen van de bestellingen.

Profiel

 • Je beschikt over een gezonde portie goesting en positiviteit.
 • Je hebt een bachelor diploma bouw aangevuld met een aantal jaren ervaring in de bouwsector.
 • Je hebt een sterk technisch inzicht en kan de benodigde werktijd goed inschatten
 • Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en staat hen vlot te woord.
 • Je werkt altijd goed georganiseerd en gestructureerd, en kan prioriteiten stellen met een focus op resultaat. Je zorgt voor voldoende transparantie voor de collega’s (wanneer, waar, wat, met welke middelen, welke materialen) en denkt probleemoplossend.
 • Je volgt steeds de nodige veiligheids- en kwaliteitsinstructies op.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel familiaal bedrijf waar vertrouwen centraal staat en je kan samenwerken met toffe collega’s. We bieden een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.  solliciteer voor deze job

  Aarzel niet en contacteer ons. We leren u graag kennen. Stuur je kandidatuur met CV naar Jobs@krijnen.be  jobs@krijnen.be

  Deel deze job!
  Bekijk ook ..