Digitaal

Een website vernieuwen of opzetten? Een e-mailcampagne opstarten? Of doelgericht potentiële klanten zoeken via social media? De ContentMakers van InterMedia nemen het met veel plezier uit handen.

Wil je scoren op het scherm? Je eigen website is je digitale uitvalsbasis. Van hieruit bereid jij je acties voor, vat je surfers vastberaden bij de kraag en laat jij je eigen stem horen. Ongeacht de schermgrootte.

Zelfs voor actuele content kun je bij ons terecht. Onze copywriters schrijven jouw nieuwsberichten of blogs. Uiteraard houden ze rekening met de voorkeuren van Google. Zodat jouw content niet door de mazen van het wereldwijde net glipt.

Zodra je site up and running is, begeleiden we je desgewenst op vlak van social media, SEO of SEA. Stap voor stap zorgen we voor acties die lonen. Voor content die meerwaarde biedt.

We combineren knappe designs, leuke foto’s en gevatte teksten. Zo creëren we online impact in de digitale jungle. Kortom, we voorzien een digitaal pakket dat perfect bij jouw noden en wensen past.

Ons aanbod

Kant-en-klare website

Een website zodat je klanten je ook digitaal kunnen terugvinden, is een must. Toch hoeft dat niet ingewikkeld te zijn. Met onze startersformule klik je al snel door naar enkele simpele pagina’s in jouw huisstijl. De tekst, foto’s en structuur nemen wij volledig onder handen of stellen we op vanaf nul. Kortom, wij leveren jouw site kant-en-klaar af. Toch nood aan een uitgebreidere aanpak? Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Social Media

Je aanwezigheid op social media is vandaag de dag onmisbaar. Ben jij er niet zo handig in? Geen probleem! Wij nemen het van je over en zorgen voor likes en volgers op de meest populaire sociale netwerken. Toch blijf jij van elke stap op de hoogte dankzij ons handige content plan dat we op voorhand opstellen. Hiermee houden we natuurlijk rekening met je doelgroep en de beoogde resultaten. Met één post per week en een promotiebudget van € 25 bereik je al heel veel!

Facebook-pixel en andere remarketing

Uit het oog, uit het hart. Ervoor zorgen dat geïnteresseerde klanten herinnerd worden aan jouw geweldige product of dienst is dan ook cruciaal. Dankzij remarketing kan dat perfect. Neem nu de populaire Facebook-pixel. Dat is een stukje onzichtbare code dat het surfgedrag van je klant strategisch bijhoudt. Hierdoor kan je véél gerichter adverteren. Maar dat is niet het enige! Zo hebben we nog heel wat in onze trukendoos om jouw klanten content te houden en … terug te halen.

E-mailcampagnes

De ideale manier om met je klanten te communiceren. Het vergt namelijk heel wat energie om alle GDPR-regels in acht te nemen, je klantenbestand up-to-date te houden en te zorgen dat de juiste inhoud tot bij hen geraakt. Laat het dus aan professionals over! Zo heb jij meer tijd voor je kernactiviteiten. Wij verzorgen ontwerp, opzet en versturen.

SEO

(Search Engine Optimization)
Hoger scoren in Google? Dat is niet zo moeilijk als je denkt … Als je tenminste weet hoe het moet! Wij helpen je hier graag mee en maken je online zichtbaar. Interesse? Dan stellen we met plezier een strategisch voorstel op dat werkt én volledig is aangepast aan jouw wensen.

SEA

(Google Ads)
Adverteren via Google loont ontzettend hard, maar het is expertenwerk. Gelukkig weten wij van wanten en laten we je opvallen met treffende advertenties. Hierbij nemen we de technische kant voor onze rekening, maar voor de basis zitten we graag eens met jou samen om een optimaal resultaat te garanderen.

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen

Onze digitale experts inschakelen?

Wij informeren je met plezier tot in de puntjes.

contacteer ons