Voordelig drukwerk scoren?

Wij zorgen ervoor!

Wij drukken je foldersStap 2

Nog op zoek naar een drukker?

Geen probleem! Folderbezorging staat voor je klaar. Wij zorgen namelijk niet enkel voor een aantrekkelijk ontwerp, maar drukken je folders ook met de grootste zorg, indien gewenst. Dat doen we met oog voor detail en aan een voordelig en transparant tarief. Want wij drukken zelfs de prijs! Vraag snel een gratis offerte aan om een idee te krijgen van het kostenplaatje.

Wil je ons inschakelen voor het drukken, maar vind je het moeilijk om te bepalen hoeveel folders je juist nodig hebt? Dan denken wij graag met je mee! En niet enkel over het aantal. Ook over de optimale regio en de juiste timing adviseren we je met plezier. Want voor elk bedrijf vinden wij de geschikte oplossing.

Beroep doen op Folderbezorging is dus zeker een slimme keuze voor elke onderneming. Zo profiteer je niet enkel van de beste prijs, maar boek je ook heel wat tijdswinst. Je moet namelijk niet zelf alles regelen, want wij nemen het hele proces voor onze rekening. Eens we groen licht van jou krijgen, zorgen wij voor de rest!

Folders bezorgen?

Elfie Aerts - InterMedia
Dag, ik ben Elfie!

Heb je nog vragen over folderbezorging?
Bel me op 03 / 294 19 00.

Laat je inspireren!