fbpx

Wij kennen jou en jij kent ons en samen maken we van jouw zaak een succes!

Regionaal adverteren, maximaal bereik


InterMedia heeft met haar media een bereik van 460.000 brievenbussen in de regio's Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpse Kempen. Informatie en inspiratie omtrent lifestyle, je gemeente en je leefwereld bieden dat is wat onze merken al 3 generaties doen. Reclame maken in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpse Kempen doe je dan ook in de media van InterMedia. Met onze expertise geven we je de garantie tot succes. Omdat we nauw samenwerken met het zusterbedrijf Kempenklok gaat ons bereik nog verder. Samen met Kempenklok bereikt InterMedia 690.000 gezinnen.

Lifestyle

Adverteren in lifestyle magazines is nog steeds één van de meest efficiënte manieren om je merk op te bouwen. Mode, wonen, gastronomie, reizen en beauty zijn onderwerpen die door onze lezers verslonden en gedeeld worden. Twijfel dan ook niet en zet je merk in de kijker in één van onze kwalitatieve magazines. Meer weten? Klik op onze magazines en ontdek het succes van sterke, regionale communicatie.

FLASH
Ziezo
Puur
Flashmagazine.be

Streeknieuws

Huis-aan-huisbladen worden meer dan ooit gelezen en advertenties onthouden. Of je nu adverteert om je opendeurdagen in de kijker te zetten, nieuwe klanten wilt aanspreken voor je winkel of meer bezoeker wilt lokken naar je website … adverteren in streeknieuws biedt je een massaal bereik en gegarandeerd impact.

inuwgemeente
Kempenklok

Contacteer ons

InterMedia
Hondstraat 18
3582 Koersel, België
T 011 76 77 18
F 011 78 11 19
info@intermedia.be