fbpx

Tevreden klanten

Reno-Span-Decor

Al sinds 1987 de expert in spanplafonds! Reno-Span-Decor levert en monteert het Zwitsers gepatenteerde Clipso® spanplafond, uniek in zijn soort en 15x sterker dan een gewoon PVC spanplafond. Een ideale oplossing in nieuwbouw, renovatie en professionele projecten. Reno-Span-Decor heeft een eigen ervaren team dat garant staat voor een snelle, propere en duurzame installatie.

De vraag

Meer dan 20 jaar geleden zocht men naar een geschikte tool om hun opendeurdagen aan het lokale publiek bekend te maken en zo meer bezoekers te lokken naar de showroom.

De oplossing

Verschillende media werden getest maar het echte succesverhaal bleef uit. De advertenties waren van wisselend succes en men bleef bij Reno-Span-Decor een beetje op zijn honger zitten qua resultaat. Tot men ongeveer 20 jaar geleden in contact kwam met InterMedia (een klant van het prille begin dus). InterMedia werd benaderd voor het ontwikkelen van een sprekende advertentie en de plaatsing ervan in Flash. De resultaten waren onmiddellijk zichtbaar. De opkomst op de opendeurdagen waren en zijn nog steeds uitstekend. “Voor ons is dit het beste medium om dergelijke events aan te kondigen” dixit Kimberly. 

“Reno-Span-Decor leeft voornamelijk van mond-aan-mond reclame maar voor andere communicatietools doen we beroep op InterMedia. Folders, naamkaartjes worden naar volle tevredenheid gedrukt. Vriendelijk, niet opdringerig en goed ... zo kan je de samenwerking het best omschrijven.”

“Al 20 jaar werken we samen met InterMedia, nog steeds simpel en efficiënt”

Kimberly - Reno-Span-Decor

Wij deden

design - advertenties Flash - drukwerk

Advertentie

Advertentie

1/2 advertentie + 1/2 redactie
Advertentie

Advertentie

Design en drukwerk

Advertentie

Advertentie

Design en drukwerk

Advertentie

Advertentie

Design en drukwerk

Contacteer ons

InterMedia
Hondstraat 18
3582 Koersel, België
T 011 76 77 18
F 011 78 11 19
info@intermedia.be