fbpx

Tevreden klanten

Surplus Boutique

Surplus Boutique staat voor kwaliteit. Niet enkel voor een kwaliteitsvol en zorgvuldig samengesteld assortiment, maar ook voor quality time. Bij Surplus kan je terecht voor elegante, stijlvolle en comfortabele mode van maat 42 tot 54. Ze gaan hiervoor op zoek naar collecties en merken die zich speciaal richten op grotere maten, maar toch modieus en stijlvol zijn.

De vraag

Surplus Boutique staat voor kwalitatieve kledij, dus geen confectie en zocht ook naar een medium dat perfect aansloot bij de doelgroep.

De oplossing

Na enkele try-outs met verschillende media is de definitieve keuze gevallen op MAXzine. Dit blad heeft een verfijnde uitstraling en komt helemaal overeen met de profilering van Surplus. Ze richten zich op het hoger segment en MAXzine zit pal in die doelgroep. Het is geen reclameboekje, wat ook niet zou werken bij hun cliënteel. Het trendy magazine zorgt voor een stijging in het aantal winkelbezoeken van de “juiste” klanten. En er is duidelijk gebleken dat MAXzine-lezers heel interessante en vooral kopende klanten zijn.

“Persoonlijk, correct en succesvol partnership in de juiste regio’s”

Trees - Surplus Boutique

Wij deden

design - advertenties MAXzine & Flash

Advertentie

Advertentie

Design
Advertentie

Advertentie

Design

Advertentie

Advertentie

Design

Advertentie

Advertentie

Design

Contacteer ons

InterMedia
Hondstraat 18
3582 Koersel, België
T 011 76 77 18
F 011 78 11 19
info@intermedia.be