fbpx

Tevreden klanten

VV-Auto

Als hoofdverdeler van Suzuki is VV-Auto na meer dan 40 jaar ervaring zonder meer een begrip geworden in de streek van Tessenderlo. Naast Suzuki verkoopt VV-Auto ook tweedehandswagens van alle merken. U kunt er steeds een 50-tal verschillende wagens vinden. Ook qua onderhoud en herstellingen werkt men er merkonafhankelijk. Service komt steeds op de eerste plaats.

De vraag

VV-Auto adverteert al meer dan 20 jaar op regelmatige basis in Publiek. Door het persoonlijke contact en de goede band met InterMedia, werd hen ook gevraagd om een offerte te maken voor andere zaken. De gekende service en de aangeboden prijs/kwaliteit heeft ons over de streep getrokken.

De oplossing

InterMedia is de partner op vlak van drukwerk en de huis-aan-huis bedeling ervan. Over de resultaten is men 100% tevreden. Klanten komen effectief met het drukwerk en hun geschenkbon binnen. Geslaagde designs en een snelle en flexibele service stimuleerde de verdere samenwerking. VV-Auto stuurt, samen met InterMedia, 3-5 maal per jaar een goed scorende digitale mailing uit.

“Het is altijd vlot, correct en plezant samenwerken met een tof team”

Danny - VV-Auto

Wij deden

design - advertenties Publiek - digitale mailing - drukwerk - bedeling huis-aan-huis

Brochure

Brochure

Design en drukwerk
Brochure

Brochure

Design en drukwerk

Flyer

Flyer

Design, drukwerk en digitale mailing

Brochure

Design en drukwerk

Design en drukwerk

Contacteer ons

InterMedia
Hondstraat 18
3582 Koersel, België
T 011 76 77 18
F 011 78 11 19
info@intermedia.be