Boost jouw marketing

Ontvang subsidies dankzij de KMO-portefeuille

KMO portefeuilleDe Vlaamse Overheid investeert in jouw marketing(skills)

Laat je steunen door de Vlaamse Overheid en investeer in strategische marketing voor jouw kleine of middelgrote onderneming. Of misschien volg je zelf liever een opleiding om een echte marketingspecialist te worden? Ook daarvoor kan je deze subsidie aanvragen. Fantastisch toch?!

Wat is de KMO-Portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor jij – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviezen voor bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor jouw bedrijf.

De Vlaamse Overheid beloont ondernemers die investeren in marketing en professionele opleidingen

Strategisch advies over marketing en communicatie is essentieel voor elke gezonde onderneming. Een groeiplan moet namelijk ondersteund worden door een marketing- en communicatieplan. Jammer genoeg worden de budgetten vaak anders besteed. Dit wil de Vlaamse overheid veranderen. Via de kmo-portefeuille kunnen ondernemingen voor dit soort strategisch advies subsidies krijgen. Bovendien kan je er ook voor kiezen om zelf of één van je werknemers een opleiding te laten volgen om zo het marketingniveau van jouw bedrijf tot een hoger niveau te tillen. Ook hiervoor kan je gebruik maken van jouw kmo-portefeuille. 

Wat mag je verwachten van deze subsidie uit de KMO-portefeuille?

Voor strategisch advies over marketing en communicatie ben je bij onze ContentMakers aan het juiste adres. Voor middelgrote ondernemingen bedragen de subsidies tot 20 % en voor kleine ondernemingen zelfs tot 30 % van de totaalprijs van het adviespakket. Met deze maatregel kan jij als kleine of middelgrote onderneming per jaar respectievelijk tot 7.500 € subsidies ontvangen.

Ook kan jij als kmo via de kmo-portefeuille van Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) een subsidie bekomen voor onze opleidingen of workshops. Kleine ondernemingen krijgen 30% subsidie tot een maximum van € 7.500 op jaarbasis. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% subsidie, eveneens tot een maximum van € 7.500 op jaarbasis.

Onze ContentMakers adviseren je

Bij InterMedia staat een ervaren, getalenteerd team voor je klaar. Met eerder bewezen technieken analyseren we jouw huidige situatie, ontwikkelen we een communicatieplan op maat en bedenken we creatieve, to the point voorstellen. We helpen je ook met de uitvoering en implementatie van deze oplossingen, dit laatste kan wel niet met de KMO-portefeuille maar onze ContentMakers zorgen voor een correcte prijs.

Als ondernemer kan je gebruik maken van verschillende diensten uit ons brede aanbod. Zo kan je adverteren in onze eigen magazines, een nieuwe website of huisstijl opzetten, een evenement organiseren, direct mailings versturen, adverteren via zoekmachines of beginnen met professionele socialmediacampagnes ... Wij denken strategisch mee. In en out of the box en stralen alleen als jij schijnt. Kijk zeker even naar ons volledig aanbod.

Volg een leerrijke workshop bij InterMedia

Kennis en ervaringen delen? Ook dat zit in het ContentMakers-DNA. Zo staat ons team jou met plezier te woord tijdens leerrijke workshops. Op een plezante, ongedwongen manier krijg je inkijk in onze jarenlange expertise om je eigen succesverhaal verder te schrijven.
Interesse?
 Bekijk hier alle geplande workshops die jouw marketingskills tot een hoger niveau tillen.

Kom jij in aanmerking voor de subsidie?

Ben je eigenaar van een kleine of middelgrote onderneming, heb je een vrij beroep of ben je zelfstandige? Je zou wel eens de perfecte kandidaat kunnen zijn!

  • Je bedrijf heeft de juiste rechtspersoonlijkheid (geen non-profitorganisaties).
  • Je bedrijf en werknemers bevinden zich in het Vlaamse Gewest.
  • Je werkt in de private sector (minder dan 25% is in handen van de administratieve overheid).
  • Je hebt een aanvaardbare hoofdactiviteit volgens de lijst van de Kruispuntbank van Ondernemingen.
  • Je bedrijf is een kmo volgens de Europese definitie.

Meer informatie over deze subsidie vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Klinkt het allemaal iets te ingewikkeld?

Onze ContentMakers weten er alles van! Neem dus gerust contact op met ons team en wij helpen je graag verder.

contact opnemen

Kan jij onze hulp wel gebruiken?

Onze ContentMakers komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

contacteer ons